Termeni și condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. S.C. COSTUME DESIGN 2000 S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

Comunicări electronice

Prin accesarea site-ului www.costumase.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri, comunicarea se realizeaza în sistem electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail.

Drepturi de autor (copyright)

Întregul conținut al site-ului www.costumase.ro, incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, aparține în totalitate S.C. COSTUME DESIGN 2000 S.R.L. și/sau a asociaților săi și/sau a partenerilor săi și/sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Datele personale

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către costumase.ro numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a trimite acestuia confirmarea comenzilor, precum și informările despre eventualele oferte, anunțuri etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau alte verificări legale, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Responsabilități privind produsele

Costumase.ro nu oferă nicio garanție în ceea ce privește lipsa de erori sau conținutul complet al site-ului. Costumase.ro nu se face responsabil pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site, produse pentru care Costumase.ro nu oferă nici o garanție, expresă sau implicită. Costumase.ro nu garantează și nici nu va putea fi considerat responsabil în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate. Produsele (atunci când este cazul) sunt însoțite de certificate de garanție ale producătorilor. Orice reclamație va fi adusă la cunoștință către Costumase.ro în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. COSTUME DESIGN 2000 S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

Politica de prețuri

Tarifele aferente bunurilor/serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei/ron si includ TVA.  Selectează mărimea/varianta/modelul/culoarea dorit/dorită și prețul va fi afișat automat. Costumase.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor afișate în magazinul online în orice moment fără notificare prealabilă, inclusiv în cazul corectării unor prețuri eronat afișate.

Alte condiții de utilizare

Renunțarea la cumpărare în mod repetat pe acest site va putea fi considerată un abuz.

Magazinul Costumase.ro nu este responsabil pentru greșeli tipografice. Costumase.ro își rezervă dreptul  de a anula orice comandă plasată de client în cazul în care aceasta era afectată la momentul respectiv de o eroare tipografică în privința prețului sau disponibiltății oricăruia dintre elementele comandate.

Deși Magazinul costumase.ro încearcă permanent să asigure acuratețea informațiilor referitoare la produsele și serviciile oferite, există posibilitatea ca unele informații furnizate în magazinul online să nu fie actualizate.

Costumase.ro poate realiza modificări asupra specificațiilor oricăror produse sau servicii oferite în magazinul online sau asupra prețurilor aplicabile pentru aceste produse sau servicii, fără notificare prealabilă.

Imaginile afișate în paginile Magazinului costumase.ro au caracter informativ și este posibil să prezinte și accesorii neincluse în pachetele standard.

Magazinul costumase.ro nu se face responsabil pentru apariția unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Magazinul costumase.ro își rezervă dreptul de a realiza oricare dintre următoarele acțiuni, fără notificare: (1) saă modifice, să suspende sau să înceteze operarea sau accesarea magazinului online sau a oricărui segment din magazinul online, pentru orice motiv; (2) să modifice magazinul online sau orice segment al magazinului online și orice reguli sau termeni aplicabili; (3) să întrerupă operarea magazinului online sau a oricărui segment al magazinului online în funcție de necesitatea realizării de operațiuni de mentenanță programate sau neprogramate, corectare a erorilor, sau orice alte modificări care se impun.

Magazinul costumase.ro își rezervă dreptul de a modifica prezentele condiții de utilizare ale magazinului online în orice moment, fără înștiințare prealabilă.

S.C. COSTUME DESIGN 2000 S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente, precum: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzantelor legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni înca o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fara obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract la distanță valabil încheiat. Consumatorul nu poate denunța unilateral o comandă de furnizare a unor produse executate la comandă după specificațiile clientului sau a unor produse distinct personalizate.

„costumase” este marcă înregistrată la Oficiul de stat pentru invenții și mărci – nr